I'll do anything, to get what I want
Aim even higher
I'll do anything, to be the one / E-type
 
 
Det ät egentligen rätt märkligt. Min blogg blev inte alls som jag tänkte när jag startade upp den igen i början på året. Livet kom i mellan med en massa tråkigheter. 2014 har hittills lärt mig en massa tråkiga saker. Samtidigt som jag i höstast fann en hel del nya bloggar att följa. En av dem som inspirerar mig en massa är dels
Vardagskonst en blogg i boho och vintage stil. Något som jag verkligen älskar även om jag kanske själv inte klär mig så, det är ett mål för mig. Att finna min stil för nu är den hopplöst förvirrad så som jag är. Kanske finner jag den när jag får lite mer struktur på livet. Jag fascineras över människor som lyckas få till den där röda tråden. Kanske för att jag inte gör det. Nu läste jag att hon börjat med Personal shopping & styling á la vintage. Så utan att egentligen känna henne mer än igenom bloggen så hoppas jag verkligen att jag någon gång kan anlita henne. Få tänka tillsammans. Få en knuff i rätt riktining när jag själv inte vågar ta hela steget. 
Hennes hem får mig att vilja slänga ut halva mitt hem och verkligen hitta rätt, likaså slänga ut min garderob som är överfull av plagg, som jag egentligen inte ens trivs i utan mer för de fått följa med hem i stunden. Jag behöver verkligen lära mig att fundera mer innan jag gör inköp. Olika stilar är inget fel men det vore ju skönt om jag själv förstod mina egna tankar. Och hade modet. Modet leta fram guldkornen och på så sätt finna min egen stil. 
Att tjejen sen också delar min intresse och kärlek till djur gör ju inte heller saken sämre!
 
Så gör ett besök hos henne eller leta upp henne på instagram är mitt kvällstips! 
 
 
 
 
 
En av mina inspriationsbilder som ligger i en mapp här hemma som heter inspiration!
 

 

 
Inspiration,
And I dream I can spread my wings
Flying high, high, I'm a bird in the sky
I'm an eagle that rides on the breeze
High, high, what a feeling to fly
Over mountains and forests and seas
And to go anywhere that I please / ABBA


Här ser ni i alla fall en bild av mina nya jogging skor. Röda från nike. Gillar dem! Annars så kan man helt klart önska mer från min kunskap om att fota dagens outfit. I o för sig är denna en typisk mig outfit. Trasiga jeans från MET, nike skor och så en topp från vero moda. Enkelt. 


Älskade Charlie! Min vapendragare i vått och torrt! I helgen spenderade vi tid med att promenader, sova i solen, besöka ett stall och hänga i sommarstugan. Killen som tror han äger världen och försöker få hästarna att göra som han vill. Hästar som stirrar åt en ilsken liten fyrbent som tydligt har hybris och anser sig vara kung. 
Men denna vovve hans första år var inte så enkla. Att han därför mer lever på det är bättre att förekomma än att förekommas och kör på med att agera kung. 13 år och med dålig hörsel är livet inte alltid enkelt. Men hans tillit och kärlek går inte att väga i guld. Älskade vovve! Och så en tur på hästryggen. Jag är inte längre livrädd. Långsamt går de framåt. Fast att rykta och mocka är än så länge mer min grej. Det är en ynnest att få vistas bland djur. Få deras kärlek och tillit. 
Känslor,
Quite as good as I should have

Maybe I didn't love you
Quite as often as I could have
Little things I should have said and done
I just never took the time

You were always on my mind / Elvis

 
 
Söndagskväll. En helg där jag samlat mig, varit med människor som älskar mig för den jag är. Inte för vad jag presterar eller för hur jag kan bli deras språngbräda vidare. Jag har flera gånger innan försökt. Ta nytt fokus men innan alltid hoppats. Att alla dessa år inte varit förgäves. Men nu är det just så. Jag har fler sidor- framför allt mina drömmar att leva. 
 
 
 
 
 
 
Älskar ju trasiga jeans så dessa är påväg hem till mig!

 
 
Detta linne från HM är en snygging som jag funderar på o klicka hem
 
HMs snyggaste klänning, som jag hoppas på ska bli sommarens outfit! 
 
Dessa loafers från HM är mina! 
 
 
 
 
 
Inspiration, Ytligt,